Pide Información SIN COMPROMISO

Bombers de la Generalitat de Catalunya - Mataró-maresme

Bombers de la Generalitat de Catalunya - Mataró-maresme
Cursos presencials a Mataró (Maresme). Vols protegir als altres, tens vocació? Requisits: 1-Tenir 18 anys i no haver complert els 35. 2-Posseir el... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Bombers de la Generalitat de Catalunya - Mataró-maresme. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

Cursos presencials a Mataró (Maresme).
Vols protegir als altres, tens vocació?


Requisits:

1-Tenir 18 anys i no haver complert els 35.
2-Posseir el títol de formació professional de primer grau, d'escolar, de graduat/ada en educació secundària (LOGSE), de tècnic/a (LOGSE), o equivalent, o qualsevol altre de nivell superior, o estar en condicions d'obtenir-lo.
3-Estar en possessió del permís de conducció de vehicles de la categoria C o permisos equivalents, d’acord amb la normativa aplicable.


OBJECTIUS DEL CURS:

Conèixer l'estructura de la Constitució Espanyol i l'Estatut de Catalunya, així com els Temes necessaris per a aconseguir superar l'oposició a Bomber de la Generalitat de Catalunya

TEMARI:

1) Legislació I. 2) Legislació II. 3) Física. 4) Física del Foc. 5) Agents Extintors. 6) Mecànica. 7) Química. 8) Risc Químic. 9) Hidràulica. 10) Mecànica De Vehicles. 11) Prevenció i protecció contra incendis. 12) Atenció sanitària. 13) Construcció I. 14) Construcció II. 15) Electricitat. 16) Cartografia. 17) Geografia Física. 18) Coneixement del Territori Català. 19) Meteorologia.