Pide Información SIN COMPROMISO

Oposiciones a Auxiliar Administrativo de la Universidad Politécnica de Cataluña

Oposiciones a Auxiliar Administrativo de la Universidad Politécnica de Cataluña
Consultar Precio
EL CENTRO SOLO PREPARA A ALUMNOS DE CATALUÑA Requisits i condicions dels aspirants: a) Ser ciutadà o ciutadana espanyola, ciutadà o ciutadana d’un... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Oposiciones a Auxiliar Administrativo de la Universidad Politécnica de Cataluña. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

EL CENTRO SOLO PREPARA A ALUMNOS DE CATALUÑA

Requisits i condicions dels aspirants:


a) Ser ciutadà o ciutadana espanyola, ciutadà o ciutadana d’un estat membre de la Unió Europea o ciutadà o ciutadana dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Comunitat Europea i ratificats per Espanta els és aplicable la lliure circulació de treballadors i treballadores en els termes en què aquesta és definida en el Tractat constitutiu de la Comunitat Europea.

b) Haver complert els 18 anys i no haver assolit l’edat de jubilació.

c) Tenir el títol de graduat en l’ensenyament secundari obligatori, el graduat escolar, la formació professional de primer grau , el batxillerat elemental o un d’equivalent, o qualsevol altre de nivell superior, o estar en condicions d’obtenir-lo en la data en què finalitza el termini de presentació de les sol·licituds per prendre part en les proves selectives.

d) Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l’exercici de les funcions pròpies de les places convocades.

e) No estar separat o separada, per causa d’un expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni estar inhabilitat o inhabilitada per al desenvolupament de funcions públiques .

Descripció del procés selectiu

FASE DE CONCURS


a) S’han de valorar els serveis prestats a la UPC i al Consorci Escola Industrial de Barcelona (CEIB) desenvolupant les competències organitzatives del perfil genèric de l’escala fins a 18 punts:

- 0.30 punts/mes. (3.60 punts per any)

b) Prova voluntària de coneixements d’anglès, fins a 2 punts: es valora mitjançant una prova escrita en forma de qüestionari d’aspectes gramaticals i de comprensió. La durada màxima d’aquesta prova és d’una hora i trenta minuts.

Només poden fer aquesta prova els i les aspirants que ho facin constar a la casella B de la sol·licitud.

FASE D’OPOSICIÓ

Primera prova:

Dos exercicis, de caràcter obligatori i eliminatori:

- Primer exercici:

· Qüestionari d’un màxim de 100 preguntes amb respostes alternatives, sobre el contingut dels temes dels apartats A i B de les competències tècniques del perfil de la convocatòria.

- Segon exercici:

· Exercici de coneixements de català, mitjançant una prova escrita en forma de qüestionari d’aspectes gramaticals i de redacció.

Segona prova:

De caràcter obligatori i eliminatori:

· Qüestions pràctiques referents als temes del apartat C de les competències tècniques del perfil de la convocatòria. Les preguntes poden ser de tipus tests i també de resposta breu, i estan basades en un cas pràctic laboral.

Tercera prova:

Dos exercicis de caràcter obligatori i eliminatori:

- Primer exercici:

· Exercici pràctic per valorar els coneixements del procesador de textos Word 2002 o OpenOffice 1.1

- Segon exercici:

· Exercici pràctic valorar els coneixements del full de càlcul Excel 2002 o OpenOffice 1.1

Quarta prova:

De caràcter obligatori i eliminatori:

· Qüestionari de competències i a realitzar una entrevista en català amb el tribunal, per tal de valorar les competències personals d’adequació al perfil de les places (flexibilitat, esperit d’equip, assoliment, comunicació, organització, orientació a l’usuari i orientació a la millora), els interessos i la motivació vers l’àmbit funcional i el propi desenvolupament professional.

PERIODE DE PRÀCTIQUES

Consisteix a realitzar un període de pràctiques de 3 mesos en les tasques pròpies de l’escala auxiliar administrativa que es corresponen amb les competències organitzatives del perfil genèric d’aquestes places, a les unitats de treball de la Universitat Politècnica de Catalunya i del CEIB.

Método

AULA TUTOR se caracteriza por ser capaz de ofrecer el modelo de educación a distancia y semi-presencial que permite al alumnado una perfecta compaginación con la realización de otros estudios, e incluso compartir la actividad formativa con las jornadas laborales que se hallan establecidas en horarios concretos.

Un conjunto de profesores y Tutores, especializados y altamente cualificados establece un seguimiento y orientación en todo el proceso al que el alumno se ve sometido para conseguir una adecuada formación.

El sistema periódico de controles y tutorías personalizadas, permiten una adecuada formación, estableciéndose metas concretas, todas ellas llevadas a cabo de forma progresiva, permitiendo en todo momento la adaptabilidad y la asimilación por parte del alumno, con el fin de que nuestro alumno consiga sus objetivos.

La comunicación directa al nivel de tutoría y las sesiones presénciales dan al alumno las necesarias orientaciones siempre dirigidas por su Tutor, personalizando las actividades formativas y adecuándolas de una forma más coherente a cada alumno, relacionando sus posibilidades con el procedimiento más adecuado.