Pide Información SIN COMPROMISO

Oposiciones Cos de Bombers de Catalunya

Revisa los requisitos necesarios
Oposiciones Cos de Bombers de Catalunya
Revisa los requisitos necesarios
Consultar Precio
Imprescindible tener la NACIONALIDAD ESPAÑOLA para poder cursar la oposición y entre 19 y 65 años Requisitos necesarios: GE/ 2ºBUP/ GSE / FPI y superiores... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Oposiciones Cos de Bombers de Catalunya. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

Imprescindible tener la NACIONALIDAD ESPAÑOLA para poder cursar la oposición y entre 19 y 65 años
Requisitos necesarios: GE/ 2ºBUP/ GSE / FPI y superiores
Las Oposiciones Cos de Bombers de Catalunya son semipresenciales en Cataluña.

Vols ser bomber a Catalunya? Es tracta d’una professió gratificant i molt ben remunerada. Si aproves les oposicions de bomber i aconsegueixes una plaça, cobraràs aproximadament 2.300 €* al mes amb la seguretat que es tracta d’una feina per a tota la vida. A MasterD et preparem per a les proves teòriques i també et preparem per a l’entrevista personal a partir de casos reals.

Preparem l’accés a bomber en qualsevol localitat de Catalunya. Informa't Ara!

No t’ho pensis més i prepara’t es oposicions de bomber de la Generalitat de Catalunya. Tenir una feina fixa de bomber a Catalunya és ara possible amb l’ajuda de MasterD, experts en la preparació d’oposicions. Fa més de 20 anys que ajudem les persones a assolir la seva meta professional.

Aquest mes si ets alumne de MasterD comptaràs amb promocions especials a l’Autoescola Canyelles!

Requisitos de la Oposición

-Tenir la nacionalitat espanyola.
-Haver complert 19 anys i no superar els 65 anys.
-Estar en possessió del títol de graduat/ada escolar d’educació general bàsica, de formació professional de primer grau, de graduat en educació secundària obligatòria (LOGSE), de tècnic/a (LOGSE), equivalent o superior.
-Posseir la capacitat física i psíquica necessàries per exercir les funcions corresponents.
-No estar inhabilitat per l’exercici de les funcions públiques, ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l’Administració Pública.
-Posseir el permís de conducció de vehicles de la categoria C.