Pide Información SIN COMPROMISO

Com parlar en públic? Curs d'iniciació

Com parlar en públic? Curs d'iniciació
200
Objectius Desenvolupar les habilitats comunicatives per aconseguir: ?? Comunicar amb claretat i eficàcia ?? Adquirir seguretat i confiança en qualsevol... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Com parlar en públic? Curs d'iniciació. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción del Curso

Objectius
Desenvolupar les habilitats comunicatives per aconseguir:
?? Comunicar amb claretat i eficàcia
?? Adquirir seguretat i confiança en qualsevol situació de comunicació
?? Transmetre credibilitat davant de tot tipus de públic: clients, empleats, col·legues, directius, representants de l’administracio, alumnes, etc.
?? Millorar la imatge personal i, si és el cas, la de l’empresa
Programa
1. Expressar-se bé és convèncer. La paraula: eina de comunicació i essència de la imatge. Com ens veuen els altres, a través de la nostra parla?
2. La por i el nerviosisme. Com vèncer la por a parlar en públic i com pal·liar l’efecte dels nervis.
3. La imatge de l’orador/a. Indumentària, complements, aspecte físic.
4. Aprendre a respirar. Conèixer la nostra veu, la vocalització, la pronúncia, la dicció.
5. L’expressió no verbal. Posició del cos, gestos, expressió del rostre, to de veu, contacte visual, etc.
6. El llenguatge verbal. Domini del llenguatge. Correcció lingüística. Recursos expressius
7. La improvisació. Perills i avantatges de la improvisació. Recursos per evitar la catàstrofe.
8. Captar l’atenció del públic. Despertar l’interès, mantenir l’atenció, establir comunicació amb el públic i generar “feed back”.
9. L’avaluació. Formes d’obtenir informació. Avaluació dels aspectes positius i dels que es poden millorar.
Metodologia
Grups de 8 persones màxim.
Hi ha una exposició teòrica de cada tema però és un curs eminentment pràctic, amb enregistrament per vídeo, on els assistents poden:
- prendre consciència tant de les seves habilitats com de les dificultats comunicatives en general
- començar a trobar solucions amb l’ajut del professor i dels altres assistents

Professors
Teresa Baró. Llicenciada en Filologia Catalana amb llarga experiència en l’ensenyament. Tècnica analista publicitària. Màster en Relacions públiques i Protocol, Assessora d’imatge i comunicació personal i d’empresa. Actualment, directora d’Icómpani.
Àngel Cerdanya. Llicenciat en Ciències Exactes, llarga experiència docent. Actualment professor de Lògica a la Facultat de Filosofia de la UAB. Expert en presentacions i ponències de caràcter científic. Paral·lelament, ha desenvolupat la seva faceta d’actor, especialment de teatre, i és professor d’interpretació i d’oratòria.
Servei postcurs
Els alumnes de qualsevol curs d’Icómpani tenen la possibilitat de formar part del Club d’Oradors, que organitza activitats relacionades amb la comunicació pública, el desenvolupament personal i la cultura. D’aquesta manera es poden practicar i ampliar els coneixements adquirits i mantenir contacte amb altres professionals de sectors diversos, amb problemàtiques i inquietuds comunes. L’eina de treball i el punt de trobada dels membres del Club d’Oradors és el web www.oratoria.org
Lloc
Icómpani, Riera de Sant Miquel 3, àtic 1ª, Barcelona (Diagonal - P. De Gràcia)
Preu
200 € (IVA inclòs)