Pide Información SIN COMPROMISO

Oposiciones a ATS-DUE Atención Primaria ICS

Oposiciones a ATS-DUE Atención Primaria ICS
Consultar Precio
EL CENTRO SOLO PREPARA A ALUMNOS DE CATALUÑA REQUISITS GENERALS a) Tenir la nacionalitat espanyola o la d’altres estats membres de la Unió Europea,... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Oposiciones a ATS-DUE Atención Primaria ICS. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

EL CENTRO SOLO PREPARA A ALUMNOS DE CATALUÑA

REQUISITS GENERALS


a) Tenir la nacionalitat espanyola o la d’altres estats membres de la Unió Europea, o les dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.

També podran ser admesos el cònjuge, els seus descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea, o dels estats dels quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de 21 anys o més grans d’aquesta edat però que visquin a càrrec dels seus progenitors, d’acord amb el que estableixen els articles 2 i 4 del Reial decret 766/1992, de 26 de juny, sobre l’entrada i permanència a Espanya de nacionals d’estats membres de la Unió Europea i d’altres estats que han estat part en l’Acord sobre l’espai econòmic europeu, signat a Porto el 2 de maig de 1992, i ratificat per Espanya el 26 de novembre de 1993, modificat posteriorment pel Reial decret 737/1995, de 5 de maig.

En qualsevol cas, els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d’acreditar documentalment la seva nacionalitat.

b) Haver complert els 18 anys d’edat i no superar l’edat establerta per a la jubilació forçosa.

c) Estar en possessió del títol oficial corresponent que habiliti per a l’exercici professional en la categoria a la qual s’opta.

d) Aptitud psicofísica per a l’exercici professional de la categoria corresponent, acreditada per reconeixement mèdic realitzat al centre que l’Institut Català de la Salut determini. Aquest requisit es formalitzarà un cop adjudicada la plaça, de manera que la presa de possessió restarà condicionada a la superació d’aquest requisit.

e) No haver estat separat a causa d’expedient disciplinari dels serveis de cap de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de funcions públiques.

Si es tracta de nacionals dels restants estats membres de la Unió Europea, aquests hauran d’acreditar mitjançant declaració jurada o promesa que no es troben sotmesos a sanció disciplinària o condemna penal que impedeixi, en el seu estat, l’accés a la funció pública.

f) Haver satisfet les taxes d’inscripció per a la categoria corresponent.

g) Exclusivament per als aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola ni la dels altres estats membres de la Unió Europea ni la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors

FASE OPOSICIÓ

L’oposició consta dels dos exercicis de caràcter obligatori

Primer exercici.

El tribunal determinarà el contingut del primer exercici, que consistirà en la resolució d'un test i/o de supòsits pràctics, els quals podran tenir la resposta en forma de test, relatius al contingut del temari .

Segon exercici.

Consta de dues proves.

Primera prova:

És la prova de coneixements de llengua catalana.

Consta de dues parts obligatòries:

Primera: s’avaluarà el domini de l’expressió escrita mitjançant la redacció d’un text d’un mínim de 150 paraules i d’un màxim de 200 paraules (mínim de 80 paraules i màxim de 100 per a la categoria d’auxiliar d’infermeria), relacionat amb les funcions de les places objecte de convocatòria, i la resposta a un qüestionari sobre aspectes lingüístics.

Segona: s’avaluarà la capacitat d’expressió oral mitjançant la lectura d’un text en veu alta i una conversa sobre temes generals.

Segona prova:

(exclusivament per als aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola)

És la prova de coneixements de llengua castellana.

FASE CONCURS

El concurs no tindrà caràcter eliminatori i consistirà en la valoració dels mèrits aportats per les persones que hagin superat l’oposició