Pide Información SIN COMPROMISO

Oposiciones a Gestión Procesal y Administrativa - Oficiales

Oposiciones a Gestión Procesal y Administrativa - Oficiales
Consultar Precio
EL CURSO ES PRESENCIAL Y SE IMPARTE EN BARCELONA. DIRIGIDO A RESIDENTES EN CATALUÑA Introducción Cada any hi ha centenars de places lliures convocades... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Oposiciones a Gestión Procesal y Administrativa - Oficiales. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

EL CURSO ES PRESENCIAL Y SE IMPARTE EN BARCELONA. DIRIGIDO A RESIDENTES EN CATALUÑA

Introducción


Cada any hi ha centenars de places lliures convocades per l’Administració de l’Estat. Tens l’oportunitat d’aconseguir un dels millors llocs de treball de la Funció Pública, amb unes condicions laborals úniques:

- Seguretat en el lloc de treball (fix i per a tota la vida).
- Jornada laboral continua.
- Salari aproximat de 2000 €/mes.
- Excedències, dies d’assumptes propis.
- Possibilitat de promoció interna.

CEASFOR ET GARANTEIX LA FORMACIÓ FINS ACONSEGUIR L’APROVAT, no és difícil obtenir una d’aquestes places utilitzant el nostre únic mètode d’aprenentatge A8.

Requisitos

- Ser espanyol, major d'edat i no haver arribat encara a l'edat de jubilació.
- Tenir el títol de diplomat universitari o equivalent, o estar en condicions d'obtenir-lo el dia de la publicació de la convocatòria.
- En el supòsit de titulacions obtingudes a l'estranger s'haurà d'estar en possessió de la documentació que acredita la seva homologació.
- No haver estat condemnat, ni estar processat ni inculpat per un delicte dolós, llevat que se n'hagi obtingut la rehabilitació o que una interlocutòria de sobreseïment hagi recaigut en la causa.
- No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.
- No haver estat separat, mitjançant procediment disciplinari, d'un cos de l'Estat, de les comunitats autònomes o de les administracions locals, ni suspès per a l'exercici de funcions públiques, en via disciplinària o judicial, tret que n'hagi estat degudament rehabilitat. No patir cap defecte físic o malaltia que incapaciti per al compliment del lloc de treball. Els aspirants amb la condició legal de discapacitats hauran d'acreditar la compatibilitat funcional per al desenvolupament de les tasques encomanades al cos d'oficials de l'Administració de Justícia, mitjançant dictamen expedit per l'equip multiprofessional competent que s'haurà de presentar juntament amb la instància de participació. El seu incompliment és causa d'exclusió.

Temario

TEMARI per al primer exercici:
- 9 temes sobre organització judicial.
- 18 temes sobre procediment civil i registre civil.
- 14 temes sobre procediment penal.
- 11 temes sobre procediment contenciós administratiu i laboral.
- 1 tema sobre normativa nacional i comunitària en matèria d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

TEMARI per al segon exercici: - 25 temes de procediment civil.
- 30 temes de procediment penal.
- 6 temes de procediment contenciós administratiu i laboral.

Exercicis de l'oposició
El procediment de selecció dels aspirants del torn lliure és el d'oposició, i consta dels següents exercicis:

1. Primer exercici: de caràcter teòric, escrit i eliminatori, consisteix a respondre un qüestionari test sobre matèries del programa.

2. Segon exercici: de caràcter pràctic, escrit i eliminatori, consisteix a tramitar mecanogràficament tot o part d'un o més d'un procediment o recurs de cadascun dels ordres civil, penal i contenciós administratiu o social (segons l'annex 1).

3. Tercer exercici: de caràcter optatiu, l'han de realitzar aquells aspirants que han obtingut plaça a l'oposició, que concorrin per àmbit territorial de comunitat autònoma amb llengua oficial pròpia (base 1.1) i que ho hagin demanat a la seva sol·licitud de participació. Consisteix en l'acreditació del coneixement de la llengua oficial d'aquesta comunitat mitjançant els certificats presentats juntament amb la sol·licitud de participació, o en la realització d'una prova de nivell de coneixements.

Des de la conclusió d'un dels exercicis fins a l'inici del següent, ha de transcórrer un mínim de setanta-dues hores i un màxim de quaranta-cinc dies naturals.

Horarios

Consultar