Pide Información SIN COMPROMISO

Cos de Tramitació Processal i Administratiu - Auxiliar de Justícia - Mataró-maresme

Cos de Tramitació Processal i Administratiu - Auxiliar de Justícia - Mataró-maresme
Cursos presencials a Mataró (Maresme). Treballa en el departament de justícia pots treballar al Cos de Tramitació Processal i Administratiu de l’administració... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Cos de Tramitació Processal i Administratiu - Auxiliar de Justícia - Mataró-maresme. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

Cursos presencials a Mataró (Maresme).
Treballa en el departament de justícia pots treballar al Cos de Tramitació Processal i Administratiu de l’administració Judicial.


Requisits necessaris:

1. Nacionalitat espanyola.
2. Tenir 18 anys i no excedir l'edat de la jubilació forçosa. 3. Batxillerat o equivalent.
4. No haver estat separat, per expedient disciplinari, de l'Administració Pública.
5. No tenir incapacitat o incompatibilitat, d'acord amb la normativa vigent per causes legals.

OBJECTIUS DEL CURS:

Conèixer l'estructura de la Constitució Espanyola, així com els drets i deures dels ciutadans. Conèixer les diferents Administracions Públiques incloses en l'administració general de l'estat. Estudiar el govern, la seva composició, òrgans, competències, entitats que comprèn, característiques, etc. Conèixer el procés administratiu comú. Conèixer el sistema de l'Administració de Justícia, el seu funcionament i organització.

TEMARI:

1) Constitució Espanyola. 2) Els Drets Humans. 3) El Govern i l'Administració. 4 ) Organització territorial de l'Estat. 5) La Unió Europea.6) El Poder Judicial. 7) Examen de l'Organització i competència del Tribunal Suprem, Audiència Nacional, Tribunals Superiors i Audiències Provincials.8) Examen i competència dels diferents tipus de Jutjats. 9) La Carta de Drets dels ciutadans davant la Justícia. 10) La modernització de l'oficina judicial. 11) Els Secretaris Judicials. 12) Els Cossos de Gestió Processal i Administrativa i d'Auxili judicial. El Cos de Mèdics forenses. 13) El Cos de tramitació Processal i Administrativa. 14) L'Estatut general dels Funcionaris al servei de l'Administració de Justícia. 15) El Sindicat en la Constitució Espanyola. 16) Els procediments declaratius en la Llei d'enjudiciament Civil 1/2000. 17) Els procediments d'execució en la Llei d'Enjudiciament Civil 1/2000. 18) Els procediments especials en la Llei d'Enjudiciament Civil 1/2000. 19) La Jurisdicció Voluntària. 20) Els procediments penals en la Llei d'Enjudiciament Criminal. 21) Procediment de judici de faltes; Judicis Ràpids. L'execució en el procés penal. 22) Els procediments contenciós- administratius. 23) Els procediments laborals. 24) Recursos. 25) Les Actuacions Judicials (1). 26) Les Actuacions Judicials (2). 27) Les Actuacions Judicials (3). 28) Les Actuacions Judicials (4). 29) El Registre Civil. 30) Actes del Registre. 31) Arxiu i documentació judicial.