Pide Información SIN COMPROMISO

Curs Especific per a la Capacitació del Modul 1: Nivells Sonors d’Activitats, Veïnatge i Infraestructures en Bellaterra-Barcelona

Curs Especific per a la Capacitació del Modul 1: Nivells Sonors d’Activitats, Veïnatge i Infraestructures en Bellaterra-Barcelona
1.700
El Curs Especific per a la Capacitacio del Modul 1: Nivells Sonors d’Activitats, Veïnatge i Infraestructures es presencial y se imparte en Bellaterra-Barcelona.... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Curs Especific per a la Capacitació del Modul 1: Nivells Sonors d’Activitats, Veïnatge i Infraestructures en Bellaterra-Barcelona. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción del Curso



El Curs Especific per a la Capacitacio del Modul 1: Nivells Sonors d’Activitats, Veïnatge i Infraestructures es presencial y se imparte en Bellaterra-Barcelona. Tiene una duración de 120 horas y un precio de 1.700 euros.

El nou Decret 176/2009, de 10 de novembre de desplegament de la Llei 16/2002, de 28 de juny, de protecció contra la contaminació acústica, i se n'adapten els annexos, crea la figura de les entitats de prevenció de la contaminació acústica (EPCA) com a entitats col·laboradores de l'Administració en matèria de contaminació acústica, i preveu quatre camps d'actuació:
·    Entitat de control de nivells sonors en activitats i infraestructures
·    Entitat de control de nivells de vibracions en activitats i infraestructures
·    Entitat de control de la qualitat acústica de l'edificació
·    Entitat d'avaluació de la qualitat acústica del territori

Amb l'acreditació d'aquestes entitats es pretén garantir la qualitat dels tècnics i de les empreses dedicades al mesurament i l'avaluació de la contaminació acústica.

Aquest curs està reconegut per la Unitat d’Acreditació del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Destinatarios del Curso

Dirigit a tècnics municipals, d’enginyeries i consultories i a totes aquelles persones que es dediquen a mesurar i avaluar activitats i infraestructures o donar solucions a problemes de contaminació acústica en aquests àmbits i treballen amb l’administració.

Objetivos del Curso

Especialització dels coneixements en avaluació i control de la contaminació acústica i el seu desplegament reglamentari en l’àmbit de les activitats i les infraestructures.

Amb la superació del mateix curs, es pot acreditar el compliment dels requisits especials (FE) establerts a la instrucció tècnica IT010-04.01 de l’Oficina d’Acreditació. Capacitació del personal tècnic d’una Entintat de Prevenció de la Contaminació Acústica (EPCA), responsable de dur a terme mesures dels nivells sonors en activitats i infraestructures (Mòdul 1).

Temario del Curso

Part teòrica (60 h)
-Acústica bàsica
-Instrumentació acústica
-Índexs i paràmetres de mesura
-Procediments de mesurament
-Procediments de càlcul
-Marc legal i normatiu

Part pràctica (60 h)
-Mesurament dels nivells ambientals en el territori
-Avaluació d’infraestructures viàries, ferroviàries i aèries.
-Mesurament i avaluació de maquinària de climatització.
-Mesuraments del nivells d’immissió interior d’activitats.
-Mesuraments dels nivells d’immissió interior/exterior d’indústries en horari diürn i nocturn.

Duración del Curso

Lugar y Fechas: Bellaterra-Barcelona
Duración: 120 horas.
Horario: 10.00h a 14.00h y 15.30h a 18.00h.
Precio: 1.700 euros.