Kohler Serveis Educatius Vilassar de Mar

Kohler Serveis Educatius Vilassar de Mar
El futur al teu abastProfessionals experts en formació. El teu equip de confiança. METODOLOGIA FlexibleL’aprenentatge basat en la resolució de problemes o Problem-Based Learning (PBL) és una metodologia que situa als alumnes en el centre de l’aprenentatge i els dota de responsabilitat per a resoldre amb autonomia determinats reptes. Consisteix a plantejar un problema de la vida real i deixar que ells mateixos posin en marxa les estratègies necessàries per a resoldre’l. D’aquesta manera apliquen els seus coneixements, els reformulen, investiguen, reflexionen, analitzen i duen a terme totes les accions necessàries per a solucionar el dilema plantejat. En definitiva, construeixen el seu propi coneixement.
España
C/Manuel Roca, 70 (08340) Vilassar de Mar Barcelona España

Missió

1. Oferir formació orientada a l’adquisició de competències per a persones, institucions i empreses.

2. Dissenyar projectes formatius de qualitat i a l’abast de tots que millorin l’ocupabilitat dels alumnes.

3. Procurar una experiència satisfactòria de l’alumne oferint una atenció personalitzada i pròxima durant tot el procés.

4. Desenvolupar una metodologia formativa que faciliti a l’alumne/aconciliar la seva vida familiar, laboral i formativa.

5. Oferir una transparència total sobre els nostres processos administratius i educatius.

6. Mantenir una actualització constant dels continguts formatius per a oferir formació útil.

Valors

L’activitat de Köhler Serveis Educatius es desenvolupa des d’un sistema de valors que influeix d’una banda en el nostre acompliment professional i d’altra banda es preocupa per l’experiència de l’alumne en el temps que realitza la seva formació. Aquest sistema de valors es fa transversal a tots els mòduls que s’impartiran en el projecte.