Pide Información SIN COMPROMISO

Mosso d’esquadra - Mataró-maresme

Mosso d’esquadra - Mataró-maresme
Cursos presencials a Mataró (Maresme). Aprofita l’oportunitat de ser mosso d’esquadra. Requisits necessaris: 1.Tenir la nacionalitat espanyola.... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Mosso d’esquadra - Mataró-maresme. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

Cursos presencials a Mataró (Maresme).
Aprofita l’oportunitat de ser mosso d’esquadra.


Requisits necessaris:

1.Tenir la nacionalitat espanyola.
2.Posseir el títol de graduat/da en educació secundària, de graduat/da escolar, formació professional de primer grau o equivalent, o qualsevol altre de nivell superior. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent.
3.Tenir 18 anys i tenir-ne menys de 35.
4.Tenir una alçada mínima d'1,70 m els homes i d'1,60 m les dones.
5.No estar inclòs en cap causa d'exclusió mèdica de les establertes a la present convocatòria.
6.No haver estat condemnat/da per cap delicte i no estar inhabilitat/da per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de cap Administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que la persona aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.
7.Satisfer la taxa establerta en les bases.
8.Prendre el compromís de portar armes mitjançant una declaració jurada.
9.Posseir el permís de conduir vehicles de la classe B segons el Reial decret 772/1997, de 30 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de conductors o de la classe B1 de la legislació anterior.

OBJECTIUS DEL CURS:

Conèixer l'estructura de la Constitució Espanyola, així com els drets i deures dels ciutadans. Conèixer les diferents Administracions Públiques incloses en l'administració general de l'estat. Estudiar el govern, la seva composició, òrgans i competències. Conèixer l'ordenament jurídic de l'Estat. Saber les competències de la Generalitat. Conèixer la Història, de Catalunya i el seu art. Aprendre el marc geogràfic de l'àmbit sociolingüístic. Estudiar-les funcions de la policia i seguretat vial. Conèixer les funcions com policia judicial. Conèixer el funcionament en matèria de seguretat. Saber el codi deontològic pel qual haurà de regir els seus actes.

TEMARI:

MOSSOS D'ESQUADRA:1) Àmbit Institucional: 9 temes;2) Àmbit de les ciències socials i de coneixement de l'entorn: 8 Temes. 3) Àmbit de seguretat i policia: 9 Temes. 4) Àmbit d'actualitat nacional i internacional.