Pide Información SIN COMPROMISO

Oposiciones Agent Auxiliar Rural para la Generalitat de Catalunya

Revisa los requisitos necesarios
Oposiciones Agent Auxiliar Rural para la Generalitat de Catalunya
Revisa los requisitos necesarios
Consultar Precio
Las Oposiciones Agent Auxiliar Rural para la Generalitat de Catalunya se imparten en modalidad SEMIPRESENCIAL EN CATALUÑA. Imprescindible tener la NACIONALIDAD... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Oposiciones Agent Auxiliar Rural para la Generalitat de Catalunya. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

Las Oposiciones Agent Auxiliar Rural para la Generalitat de Catalunya se imparten en modalidad SEMIPRESENCIAL EN CATALUÑA.

Imprescindible tener la NACIONALIDAD ESPAÑOLA para poder cursar la oposición
y tener entre 18 y 55 años
Estudios mínimos: GE/GSE/ FPI/ G.MEDIO o superior


Si t’agrada la natura, ara pots aconseguir una feina fixa i ben remunerada a Catalunya com a agent auxiliar rural per a la Generalitat. Com ja deus saber, els agents auxiliars rurals cobren aproximadament 2.000 €* al mes i treballen en contacte directe amb la natura. Aquesta possibilitat encaixa en els teus plans de futur? Prepara les oposicions d’agent auxiliar rural per a la Generalitat de Catalunya.

Treballa en allò que t’agrada amb la tranquil•litat de tenir una plaça fixa per a tota la vida. Fes-te agent auxiliar rural per a la Generalitat de Catalunya.

Aquestes oposicions són perfectes per a tu. Aprova-les i treballaràs en allò que més t’agrada al mateix temps que gaudeixes dels avantatges de ser funcionari a Catalunya: estabilitat laboral, bons salaris, horaris flexibles, etc. A Master-D et proporcionem tots els mitjans humans i materials perquè superis amb èxit les oposicions d’agent auxiliar rural per a la Generalitat de Catalunya. Una feina fixa t’espera.

Requisitos de la Oposición

-Tenir la nacionalitat espanyola o la d`un dels altres membres de la Unió Europea
-Haver complert 18 anys i no superar els 65
-Posseir el títol de graduat en ESO, Tècnic LOGSE o equivalent
-Posseir el permís de conduir de la classe B o equivalent
-Posseir la capacitat funcional per el desenvolupament de la plaça o lloc al que s`aspira
-No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol Administració pública, ni trobar-se inhabilitat per el desenvolupament de les funcions públiques
-Complir les condicions exigides per la legislació vigent per a l`obtenció del permís d`ús d`armes de foc