Pide Información SIN COMPROMISO

Oposiciones Auxiliares Ajuntament de Barcelona

Oposiciones Auxiliares Ajuntament de Barcelona
Consultar Precio
Las Oposiciones a Auxiliares del Ayuntamiento de Barcelona son semipresenciales y se imparten en Barcelona. PVP: 1500 - 2000 EUR con beca del 25% de... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Oposiciones Auxiliares Ajuntament de Barcelona. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición



Las Oposiciones a Auxiliares del Ayuntamiento de Barcelona son semipresenciales y se imparten en Barcelona.

PVP: 1500 - 2000 EUR con beca del 25% de descuento


Funciones
Tramitar expedients i processos administratius seguint unes pautes de procediments prèviament establerts, fent servir els mitjans adequats (fins i tot informàtic).
Revisar i proposar impresos i formularis que siguin eficaços per al propòsit per al es van crear.Fer feines mecanogràfiques, arxivístiques i de càlcul, per qualsevol mitjà (fins i tot informàtic).
Participar i col•laborar en les tasques d'informatització de la unitat a la que pertanyis.Informar els superiors competents sobre els continguts dels expedients, i a qualsevol persona o entitat legítimament interessada.
Seguint instruccions dels teus superiors jeràrquics, assumir la responsabilitat de la coordinació del personal de menor qualificació professional en la seva àrea funcional per a l’execució de tasques concretes.
Atendre els usuaris.En general, qualsevol altra tasca afí a la categoria de la posició i semblant a les que s’han descrit anteriorment, que t’hagin estat encomanades pels teus superiors jeràrquics i que siguin necessàries per raons del servei.

Requisitos de la Oposición

Edat mínima: 16 anys.
Nacionalitat: espanyola o de la Unió Europea.
Nivell d’estudis: títol de graduat escolar, en ESO o titulació equivalent homologada a l’Estat espanyol.

Objetivos de la Oposición

Una feina estable i per sempre, un bon sou, un horari atractiu, beneficis socials… Aquests són només alguns dels avantatges als que podràs accedir si treballes a l’Administració pública. A més, ara tens l’oportunitat d’accedir-hi sense sortir de la teva ciutat.

Temario de la Oposición

Tema 1 
La Constitució espanyola de 1978. Principis generals. Drets i deures fonamentals dels espanyols.

Tema 2
El Govern i l'Administració de l'Estat. El poder legislatiu. El poder judicial.

Tema 3
Organització territorial de l'Estat. L'Estatut d'Autonomia de Catalunya. La Generalitat de Catalunya i els seus òrgans de govern.

Tema 4
L'Administració Pública a l'ordenament espanyol. Principis d'actuació de l'Administració Pública. Tipologia de les Administracions públiques El règim local espanyol.

Tema 5
L'organització municipal.

Tema 6
La Carta Municipal: El seu contingut i principals característiques.

Tema 7
El procediment administratiu: Concepte, principis generals, fases i terminis.

Tema 8
L'acte administratiu. Concepte. Classes. Revisió dels actes en via administrativa.

Tema 9
Hisendes locals. Classificació dels ingressos. Els pressupostos locals.

Tema 10
Els tributs i taxes municipals. Concepte. Referència als principals tributs municipals (especialment lBl, IAE, lmpost de vehicles de tracció mecànica ¡ Plusvàlua).

Tema 11
La protecció de dades de caràcter personal: règim jurídic.

Tema 12
Tipologia del personal al servei de les Administracions Públiques. La funció pública: concepte i règim jurídic Les bases del règim estatutari de la funció pública.

Tema 13
La selecció de personal. La provisió de llocs de treball. Les situacions administratives dels funcionaris.

Tema 14
Drets i deures dels funcionaris. El règim retributiu. Les incompatibilitats. Règim disciplinari.

Tema 15
El sistema espanyol de la Seguretat Social. Règim general: afiliació i cotització. Acció protectora: contingència ¡ prestacions.

Tema 16
L'arxiu. Definició i funció de l'arxiu a l'Administració. Ordenació dels documents. Ordenació numèrica, cronològica i alfabètica. El registre. Comunicacions i notificacions.

Tema 17
Les noves tecnologies en la Societat de la informació. El web de l'Ajuntament de Barcelona. Tràmits online.

Tema 18
Coneixement de la ciutat de Barcelona: evolució històrica.

Tema 19
Barcelona ciutat de la cultura: museus, teatres i biblioteques. La ciutat i l'esport: equipaments esportius. Les festes tradicionals de la ciutat. Els seus edificis i l'art.

Tema 20
L'actualitat de la ciutat: darrers esdeveniments socials i culturals en el període 2009-2011.

Duración de la Oposición

Convocatòria: del 30 de novembre al 19 de desembre del 2012 (ambdós inclosos), restarà obert el termini per a presentar la instància per a participar a les proves.
Nombre de places: 68.