Pide Información SIN COMPROMISO

Oposiciones Guardia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona

Revisa los requisitos necesarios
Oposiciones Guardia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona
Revisa los requisitos necesarios
Consultar Precio
Imprescindible tener la NACIONALIDAD ESPAÑOLA para poder cursar la oposición y tener entre 18 y 65 años Nivel de estudios necesarios: GE/GSE/ FPI y... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Oposiciones Guardia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

Imprescindible tener la NACIONALIDAD ESPAÑOLA para poder cursar la oposición y tener entre 18 y 65 años
Nivel de estudios necesarios: GE/GSE/ FPI y superiores


Las Oposiciones Guardia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona es semipresencial en Barcelona.


Vols ser guàrdia urbana? Si aquesta és la teva vocació no ho pensis més i comença a preparar-te ara mateix. Superar les oposicions de guàrdia urbana de l’Ajuntament de Barcelona suposa aconseguir un feina fixa per a tota la vida. A més, és una feina molt gratificant, ja que et permet treballar en benefici de la comunitat. Estàs pensant de presentar-te a les oposicions? Aconsegueix la teva plaça como guàrdia urbana a l’Ajuntament de Barcelona.

Prepara't ja: 100 Places previstes en 2015!

Et proporcionem tots els mitjans per superar amb èxit les oposicions de guàrdia urbana a Barcelona: professors altament qualificats, temaris específics, preparació de l’entrevista personal, simulacres d’exàmens i una atenció individualitzada. Tot això unit als nostres anys d’experiència t’ajudaran a aconseguir la teva plaça fixa de guàrdia urbana a l’Ajuntament de Barcelona.

Informa’t ja sobre l’accés i la convocatòria emplenat el formulari!

Aquest mes si ets alumne de MasterD comptaràs amb promocions especials a l’Autoescola Canyelles.

Requisitos de la Oposición

-Tenir la nacionalitat espanyola.
-Estar en possessió del títol de bachiller o superior.
-Haver complert 18 anys i sense límit d'edat. (Tenir entre 18-65)
-Fer una alçada mínima d’1.70 m els homes i 1.60 m les dones.
-No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.
-No estar inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques, ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l’Administració Pública, ni haver estat condemnat per delicte. Serà aplicable el benefici de la rehabilitació si s’acredita el corresponent document oficial.
-Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes.
-Posseir els permisos de conduir vehicles de la classe A-2 i B i BTP.

Objetivos de la Oposición

Et proporcionem tots els mitjans per superar amb èxit les oposicions de guàrdia urbana a Barcelona: professors altament qualificats, temaris específics, preparació de l’entrevista personal, simulacres d’exàmens i una atenció individualitzada. Tot això unit als nostres anys d’experiència t’ajudaran a aconseguir la teva plaça fixa de guàrdia urbana a l’Ajuntament de Barcelona. Informa’t ja!