Pide Información SIN COMPROMISO

Auxiliar Administratiu de l’estat - Mataró-maresme

Auxiliar Administratiu de l’estat - Mataró-maresme
Cursos presencials a Mataró (Maresme). Tria el teu Treball a la Seguretat Social o en la teva Delegació de Govern. Hi ha més de mil places anuals garantides,... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Auxiliar Administratiu de l’estat - Mataró-maresme. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

Cursos presencials a Mataró (Maresme).
Tria el teu Treball a la Seguretat Social o en la teva Delegació de Govern.
Hi ha més de mil places anuals garantides, com auxiliar administratiu de l’estat.



Requisits necessaris:

1. Tenir la nacionalitat espanyola o d'un estat membre de la Unió Europea.
2. Tenir 18 anys i no excedir l'edat de la jubilació forçosa.
3.Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, FP1 o equivalent o superior.

OBJECTIUS DEL CURS:

Conèixer l'estructura de la Constitució Espanyola, així com els drets i deures dels ciutadans. Conèixer les diferents Administracions Públiques incloses en l'administració general de l'estat. Estudiar el govern, la seva composició, òrgans, competències, entitats que comprèn, característiques, etc. Conèixer el procés administratiu comú. Conèixer el sistema de la Seguretat Social. Aprendre el règim jurídic, els drets i deures, el règim retributiu i el disciplinari, les situacions administratives i Seguretat Social del personal al servei de l'administració General de l'Estigueu. Perfeccionar l'atenció al públic i conèixer i diferenciar els documents administratius, el seu arxiu i el seu registre. Adquirir nocions bàsiques d'informàtica.

TEMARI:

Auxiliar administratiu local) Constitució Espanyola. 2) El tribunal constitucional. 3) Les Corts Generals. 4) El Poder Judicial. 5) El Govern i l'Administració. 4) Jurisdicció contenciós-administrativa.5) Funció Pública.6) Polítiques d'Igualtat de Gènere. 7) L'Administració General de l'Estat. 8) L'Organització Territorial de l'Estat. 9) L'organització de la Unió Europea. 10) El Procediment administratiu. 11) El personal Funcionari al Servei de les Administracions Públiques. 12) Drets i Deures dels Funcionaris. 13) El Pressupost de l'Estat a Espanya. 14) Atenció al Públic. 15) Els Serveis d'informació administrativa. 16) Concepte de document, registre i arxiu. 17) Informàtica bàsica. 18) Introducció al sistema operatiu. 19) L'explorador de Windows. 20) Processadors de textos. 21) Fulls de càlcul. 22) Bases de dades. 23) Correu electrònic. 24) la xarxa Internet. 25) Administració electrònica i serveis al ciutadà.