Pide Información SIN COMPROMISO

Auxiliar de Biblioteques - Mataró-maresme

Auxiliar de Biblioteques - Mataró-maresme
Cursos presencials a Mataró (Maresme). Treballa en una biblioteca pública com auxiliar. Requisits necessaris: 1.Tenir la nacionalitat espanyola o... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Auxiliar de Biblioteques - Mataró-maresme. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición


Cursos presencials a Mataró (Maresme).
Treballa en una biblioteca pública com auxiliar.


Requisits necessaris:

1.Tenir la nacionalitat espanyola o d'un estat membre de la Unió Europea.
2. Tenir 18 anys i no excedir l'edat de la jubilació forçosa
3. Estar en possessió del títol de Graduat Escolar o FP 1 o equivalent o superior.
4. Per a Catalunya: Coneixements de català (Nivell C) o superar una prova de català.

OBJECTIUS DEL CURS:
Conèixer l'estructura de la Constitució Espanyola, així com els drets i deures dels ciutadans. Conèixer les diferents Administracions Públiques incloses en l'administració general de l'estat. Estudiar el govern, la seva composició, òrgans i competències. Analitzar el règim local, entitats que comprenen, característiques, etc. Conèixer el procés administratiu tant el comú com el local. Conèixer el sistema de la Seguretat Social. Aprendre el règim jurídic, els drets i deures, el règim retributiu i el disciplinari, les situacions administratives i Seguretat Social del personal al servei de l'administració General de l'Estat, de l'Administració Autonòmica i de l'Administració Local. Perfeccionar l'atenció al públic i conèixer i diferenciar els documents administratius, el seu arxiu i el seu registre. Adquirir nocions bàsiques d'informàtica.

TEMARI:

Auxiliar administratiu local: 1) Constitució Espanyola. 2) Administració Pública i Govern. 3) Poder Judicial. 4) Unió Europea.5) Dret Administratiu. 4) Jurisdicció contenciós-administrativa.5) Funció Pública.6) Règim Local. 7) Pressupostos Locals. 8) Seguretat Social. 9) Document, registre i arxiu. 10) Informàtica