Pide Información SIN COMPROMISO

Capacitació de Transportista - Mataró-maresme

Capacitació de Transportista - Mataró-maresme
Cursos presencials a Mataró (Maresme). Vols tenir la capacitació de transportista? També autònom? Requisit necessari: Estar empadronat en la província... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Capacitació de Transportista - Mataró-maresme. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

Cursos presencials a Mataró (Maresme).
Vols tenir la capacitació de transportista?
També autònom?


Requisit necessari:

Estar empadronat en la província on es vulgui fer l'examen.

OBJECTIUS DEL CURS:

Adquirir els coneixements suficients, sobre el temari inclòs en l'examen oficial de Capacitació de Transportista. I. Elements de Dret Privat:

TEMARI:

1) Nocions bàsiques sobre els contractes en general. 2) El contracte mercantil de transport terrestre de mercaderies. 3) les condicions generals de contractació del transport de mercaderies per carretera. II. El Transportista com empresari mercantil: 1) L'empresari mercantil. 2) Obligacions formals de l'empresari. 3) L'empresari individual. 4) La Societat Mercantil. 5) La Societat Anònima. 6) La societat de responsabilitat limitada. 7) La Societat Cooperativa. 8) Llei concursa I. III .Dret Social: 1) Delegats de personal i els comitès d'empresa. Organitzacions sindicals. La Inspecció de Treball. 2) Obligacions dels empresaris en matèria de Seguretat social. 3) Els contractes laborals. Els convenis col-lectius. 4) L'aparell tacògraf. Temps de conducció i descans. IV. Dret Fiscal : 1) L'impost sobre el valor afegit sobre els serveis de transport.

2) L'impost sobre la Renda de les Persones Físiques. 3) L'impost sobre societats. 4) Nocions fiscals bàsiques. Altres tributs. V . Gestió Comercial i financera de l'Empresa : 1) La lletra de canvi. El xec. El pagaré. Les targetes de dèbit i crèdit. 2) El crèdit bancari El descompte. 3) El contracte de fiança i d'hipoteca. 4) Leasing, Renting, Factoring, 5) Comptabilitat bàsica. El balanç. 6) El compte de Pèrdues i Guanys. O Compte de Resultats. 7) L'anàlisi mitjançant ràtios. 8) El pressupost com instrument de planificació i control. 9) Els costos de l'empresa de mercaderies. 10) la departamentación de l'empresa. 11) La planificació de l'empresa. 12) El màrqueting. 13) El contracte de segur. 14) El segur de responsabilitat civil. 15) El segur de transport terrestre. 16) Informació de l'empresa. Aplicacions telemàtiques en el transport. 17) la facturació en el transport de mercaderies. 18) Els Operadors de Transport. Estacions de mercaderies. Centres d'Informació.

TOM II: VI. Accés al mercat : 1) Accés a la professió de transportista de mercaderies per carretera. 2) Accés al mercat de transport de mercaderies.3) Accés al mercat de transport internacional 4) documents de transport. 5) La logística empresarial. 6) Formalitats relatives al pas de fronteres. 7) Inspecció i règim sancionador. VIL Normes d'explotació i tècniques. : 1) Pesos i dimensions. 2) Distinció entre vehicles lleugers i pesats. Classes de vehicles segons transport.3) Homologació i matriculació ITV. 4) Medi ambient. 5) Manteniment del vehicle. 6) Protecció física de la mercaderia. Càrrega i Descàrrega. 7) El transport intermodal. 8) El transport de mercaderies perilloses. 9) Transport nacional i internacional. 10) El transport d'animals vius. VIII. Seguretat en carretera: 1) El permís de conducció. 2) Normes aplicables en matèria de circulació. 3) Seguretat en la conducció. ANNEX: Mesures a adoptar en cas d'accident. Primers auxilis.