Pide Información SIN COMPROMISO

Personal Subaltern - Mataró-maresme

Personal Subaltern - Mataró-maresme
Cursos presencials a Mataró (Maresme). Treballa com Conserge en el teu propi ajuntament. Requisits necessaris: 1. Tenir la nacionalitat espanyola o... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Personal Subaltern - Mataró-maresme. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

Cursos presencials a Mataró (Maresme).
Treballa com Conserge en el teu propi ajuntament.


Requisits necessaris:

1. Tenir la nacionalitat espanyola o d'un estat membre de la Unió Europea. 2. Tenir els 18 anys i no excedir l'edat de la jubilació forçosa.
3. Estar en possessió del Certificat d'Estudis (De vegades: Graduat Escolar o
FP 1 o equivalent).
4. Per a Catalunya: Coneixements de català (Nivell B) o superar una prova de català.

OBJECTIUS DEL CURS:

Conèixer l'estructura de la Constitució Espanyola, així com els drets i deures dels ciutadans. Conèixer les diferents Administracions Públiques incloses en l'administració general de l'estat. Estudiar l'organització de l'Estat i de les Administracions Públiques. Conèixer els òrgans integrants del poder Judicial. Comprendre l'organització municipal i diferenciar els tipus de personal al servei de les corporacions locals. Entendre els procediments administratius. Conèixer l'Evolució de la Llengua espanyola. Aprendre els elements que intervenen en la comunicació. Diferenciar els elements que comprenen el nivell morfològic i sintàctic del llenguatge. Conèixer els diferents gèneres literaris. Aprendre els nombres naturals, sencers i racionals. Conèixer el sistema mètric decimal. Aprendre a calcular interessos. Estudiar les arrels i la seva correspondència amb les potències. Aprendre a resoldre equacions de primer i segon grau. Estudiar la geometria plana i de l'espai.

TEMARI:

Modulo 1: La Constitució Espanyola, La Monarquia Parlamentària. El Poder Judicial, El govern, Administració, Funció Pública local, El procediment administratiu. Modulo 2: Llengua i comunicació, Nivells del llenguatge, Mètrica i llenguatge literari. Tipus de nombres. Modulo 3: Sistema mètric decimal, Interès simple, Potències i radicals, Equacions, Proporcionalitat, Geometria, Estadística.