Pide Información SIN COMPROMISO

Agent Rural de la Generalitat de Catalunya - Mataró-Maresme

Agent Rural de la Generalitat de Catalunya - Mataró-Maresme
Cursos presencials a Mataró (Maresme). protegeix el medi ambient i la Naturalesa. Fes-te Agent Rural de la Generalitat de Catalunya. Requisits necessaris:... Seguir leyendo

¿NOS DEJAS TU OPINIÓN?

Si has realizado este curso, ¿por qué no darnos tu opinión?. Si lo haces, estarás ayudando a miles de personas que, como tu en su momento, están intentando cambiar su vida a través de la formación. No hay mejor ayuda, para decidirse entre miles de cursos, que la opinión de una persona que ha vivido la experiencia de cursarlo, miles de personas te lo agradecerán.

Danos tu opinión detallada sobre el Agent Rural de la Generalitat de Catalunya - Mataró-Maresme. No olvides decirnos que te pareció el temario del curso, el profesorado, la accesibilidad al equipo del centro para resolver tus dudas y, en el caso de los programas online, la calidad del campus virtual.

Tu experiencia es muy valiosa
Tu voto
Haz clic para puntuar
ENVIAR
Descripción de la Oposición

Cursos presencials a Mataró (Maresme).
protegeix el medi ambient i la Naturalesa.
Fes-te Agent Rural de la Generalitat de Catalunya.


Requisits necessaris:

1.Tenir la nacionalitat espanyola o d'un estat membre de la Unió Europea.
2. Haver complert els 18 anys i no excedir l'edat de la jubilació forçosa.
3. Estar en possessió del titulo de Graduat Escolar o FP1 o equivalent o superior.
4. Posseir el nivell B de català o realitzar la prova corresponent.
5. Permís de conduir B.

OBJECTIUS DEL CURS:

Conèixer l'estructura de la Constitució Espanyola, així com els drets i deures dels ciutadans. Conèixer les diferents Administracions Públiques incloses en l'administració general de l'estat. Analitzar les diferents normes jurídiques en matèria forestal vigents a Catalunya. Adquirir els coneixements necessaris en matèria de caça i pesca per al perfecte desenvolupament de les funcions de l'agent rural: coneixement d'espècies, arts, legislació... Identificar les principals espècies animals i vegetals de Catalunya. Saber com s'actua davant els incendis forestals: prevenció, extinció, anàlisi, posterior... Adquirir els coneixements bàsics sobre el treball de l'agent rural, com les tècniques de repoblació, cubicació d'arbres, etc.

TEMARI:

1) Constitució Espanyola. 2) Estatut de Catalunya 3) Institucions de la Generalitat de Catalunya. 4) L'organització administrativa de la Generalitat de Catalunya. 5) El pressupost de la Generalitat de Catalunya. 6) Configuració de la Unió Europea. 7) Les Institucions Comunitàries. 8) L'administració Pública: conceptes i principis. 9) La revisió dels actes en via administrativa. 10) La responsabilitat de les administracions. 11) Les formes de l'activitat administrativa. 12) El personal al servei de les administracions. 13) La planificació i la gestió dels recursos humans en les Administracions Públiques. 14) Drets i Deures dels funcionaris públics. 15) El Cos d'agents rurals. 16) El procediment administratiu sancionador. 17) La llei forestal de Catalunya. 18) Aprofitaments forestals. 19) Espècies de flora protegida. 20) L'activitat apícola a Catalunya. 21) Els espais naturals protegits. 22) L'activitat cinegètica a Catalunya. 23) L'activitat piscícola a Catalunya. 24) Regulació sobre la protecció dels animals a Catalunya. 25) Regulació d'activitats relacionades amb la protecció dels animals. 26) Mesures de prevenció d'incendis. 27) Regulació sobre l'accés motoritzat en el medi ambient. 28) El reglament d'armes: estructura i contingut. 29) la pesca marítima i el marisquer a Catalunya. 30) Les reserves marines a Catalunya: normatives reguladores. 31) Les talles mínimes de les espècies d'interès pesquer a Catalunya. 32) Maquinària agrícola i forestal.33) Cartografia. 34) Geografia física de Catalunya.